ČE ŽELITE IMETI VEČ, OROPAJTE BANKO. ČE ŽELITE VEDETI VEČ, KUPITE MLADINO.

ČE ŽELITE VEDETI, KAJ GLEDATI V KINU, BERITE MLADINO. ČE SO KINA ZAPRTA, PRAV TAKO.

Slovenska filmska krajina se v zadnjih desetletjih spreminja. Odpirajo se nove perspektive, nastajajo prvi slovenski žanrski filmi, vrhunci naše kinematografije žanjejo mednarodna festivalska priznanja.

Kekci, Vesna, Ne čakaj na maj, To so gadi, Sreča na vrvici … Slovenci so drli v kinematografe. Danes se spet pojavljajo slovenski filmi, ki ob stokrat močnejši konkurenci ponovno pritegnejo deset in celo sto tisoče v kino.

V kinih in na televizijskih platformah Hollywood še vedno pometa s konkurenco. V Kinodvoru in kinih slovenske Art kino mreže pa se počasi zbira filmsko občinstvo sito hollywoodskih klišejev in lačno kakovostnih slovenskih in evropskih filmskih zgodb ter odprto za številne druge neameriške kinematografije.

In, ja, pri nas si še vedno lahko kupimo dvd in gledamo zamujene filme kadar sami hočemo in brez reklam. Neodvisno od programskih naključij televizij in drugih platform.

Mladina, tednik, ki gleda filme. Kjerkoli, kadarkoli, z užitkom.

Že desetletja z Marcelovim filmskim dnevnikom. In že 15 let z Mladinino zbirko dvd izdaj najkakovostnejših filmov, ki so v tem času osvetljevali naše kinodvorane.

https://www.mladina.si/

Related Article

Komentiraj