Go Partner želi razvijati dobra in dolgoročna partnerstva z ustanovami in posamezniki, ki gradijo kvalitetne (javne) zbirke avdiovizualnih del.
Del našega poslanstva je javna dostopnost najkvalitetnejših avdiovizualnih del iz vseh svetovnih nacionalnih kinematografij ob doslednem spoštovanju avtorsko pravne zakonodaje in s slovenskimi podnaslovi ter pod poslovnimi pogoji, ki lahko zadovoljijo vse v verigi od dobaviteljev in imetnikov pravic prek splošnih knjižnic, šol in drugih javnih ustanov do uporabnikov. Našim strankam skušamo pomagati tako, da jim dobavljamo, svetujemo pri izboru in posredujemo informacije o dostopnosti tistega česar sami ne moremo zagotoviti.

V deseto leto poslovanja bomo vstopili kot največji posamični dobavitelj celovečernih in dokumentarnih filmov ter animacije, splošnim in šolskim knjižnicam v Sloveniji. S svojimi dobavitelji zastopamo 70 % celotnega avdiovizualnega založništva pri nas. Za tisti del, ki ga ne dosegamo, pa skrbimo, da stranke pridejo do informacij, kje lahko pridobijo naslove, ki jih iščejo. Posebno pozornost namenjamo pomoči svojim strankam pri izgradnji kvalitetnih zbirk avdiovizualnega gradiva.