Povzetek

ŠKL je znamka, ki je zaznamovala generacije. Skozi četrt stoletja je Šolska košarkarska liga medse pritegnila mnoge mladostnike iz vse Slovenije in tako združila na tisoče obrazov, ki so ob projektu zoreli in nabirali življenjske izkušnje.

V dinamičnem prepletu bogatega arhiva posnetkov in aktualnih izjav, spremljamo zgodbe ključnih akterjev, ustanoviteljev, ki so vsak s svojega področja vplivali na razvoj projekta ter mnogih športnikov, ki so skozi ŠKL spoznali atmosfero, s katero so se nato seznanili tudi v svojih profesionalnih karierah. Med zbranimi posnetki je ogromno ekskluzivnega materiala, ki je nastajal skozi leta ustvarjanja televizijske oddaje in vnaša dodaten čar vsebini dokumentarnega filma, pa naj gre za družino Dončič, Čeferin ali Dragić, najstniške podobe Lakoviča, Brezca, tudi Jana Oblaka in mnogih, zdaj uspešnih posameznikov.

ŠKL Šport tisočerih obrazov

Tudi vi ste del njihovih zgodb in oni so del vaše zgodbe:

Družina Dončić, Čeferin in Dragić, Jaka Lakovič, Jan Oblak, Dirk Nowitzki, Primož Brezec, Rašo Nesterović, Sašo Ožbolt, Sani Bečirović, Brigita Bukovec, Tina Maze, Vid Kavtičnik, “Hedo” Türkoğlu, Ibrahim Kutluay …

NAJHITREJE DO FILMA FILMOTEKA.EU SPLETNA TRGOVINA S FILMI

Slike in napovednik

1 videos 3 photos

Komentiraj