Povzetek

Dežela Nije je v veliki nevarnosti, ko starodavna knjiga Nije, ki ima čarobne moči, pade v roke pokvarjenega kapitana Kljuke. Kapitan Kljuka želi uporabiti njene magične moči, da sprosti strašne pošasti in tako dokončno uniči Petra Pana in njegove prijatelje iz dežele
Nije. Pred Petrom Panom je še ena težka naloga – še enkrat mora rešiti svoj dom in prijatelje Zvončico, Metko, Jana, Mihca in izgubljene otroke iz dežele Nije. To pa lahko stori na en sam način – tako, da izpolni prerokbo, ki je zapisana v mogočni knjigi.

Ali bo Peter sposoben izpolniti prerokbo iz knjige Nije? Bo lahko rešil deželo Nije in London? Pridružite se Petru Panu v tej vznemirljivi pustolovščini in izvedeli boste!
S svojimi fantastičnimi zgodbami, zabavnostjo in magijo bo svet Petra Pana ostal brezčasen in trajen. Svet dežele Nije je prerasel okvire navadnega romana. Po številnih adaptacijah in nadaljevanjih v knjižnem, animiranem in filmskem svetu, je Peter Pan preživel eno celo stoletje, postal in ostal eden od najljubših literarnih del vseh časov.

SINHRONIZIRANO!

Najlepše je, ko gledamo otroci in starši skupaj!

Slike in napovednik

1 videos 3 photos

Komentiraj